Evaluering af det samlede undervisningstilbud

På Parkskolen har vi et stort fokus på evaluering. Vi mener evaluering er et vigtigt værktøj, der medvirker til at vores undervisning hele tiden forbedres. Vi arbejder med evaluering på mange forskellige måder.

Prøvekarakterer i 9. og 10. klasse

Når prøveperioden for 9. og 10. klasse er afsluttet evalueres elevernes resultat, sammen med de pågældende faglærere. Derudover analyseres statistikkerne fra ministeriet.

Evaluering i fagteams

I slutningen er af et skoleår samles lærerne i fagteams. Her drøftes bl.a. undervisningsmaterialets kvalitet, samt ønsker til næste skoleår. Parkskolen ønsker at have opdateret undervisningsmaterialer, og har bl.a. et stort udvalg af fagportaler fra anerkendte forlag som gyldendal, clio og alinea.

Evaluering på lærermøde

Alle vores lærermøder har evaluering som et af de første punkter. Her evalueres fx emneuger eller udeskoledage. Vi tror, på at en fælles evaluering er med til at kvalificere vores arbejde.

Besøg os

Kontakt os for et uforpligtende besøg på vores dejlige skole

Besøg os

Infofolder