Udskolingen

Eleverne i 7. – 9. klasse er toneangivende når det handler om at bidrage til sund kultur og gode traditioner på skolen. Gennem årene har de betragtet og lært af de ældre elever de har set op til, og er nu selv kulturbærere. Det er et stort ansvar som vi sikrer os at eleverne gøres bevidste om – et ansvar som vi guider eleverne i at vokse i.

Sprog skaber kultur! På Parkskolen er vi bevidste om udfordringerne omkring danske unges tone og sprogbrug generelt. Vi tror på at ord skaber det de siger og på at det vi giver næring vil vokse.
På alle årgange arbejder vi med kultur-ord. I udskolingen samarbejder elever og lærere åbent og målrettet om at skabe en kultur hvor vi spejder efter det bedste i hinanden og bestræber os på at fremelske det! Vi forventer at alle taler pænt TIL hinanden og OM hinanden – ansigt til ansigt, og når vi kommunikerer skriftligt!

Hverdagen

Valgfag

I løbet af et skoleår har 8. kl. og 9. kl to perioder á ti uger med valgfag – en i efteråret og en i foråret. For 8. og 9. kl er det obligatorisk at deltage, også selvom man dyrker andre fritidsinteresser efter skoletid. Vi tilbyder typisk 3 forskellige valgfag pr. periode, og bestræber os på at ramme så bred en vifte af interesser som muligt. Der vil typisk være mindst et musisk valgfag, mindst et idrætsvalgfag og et kreativt valgfag.

• Band/samspil
  • Kampsport
  • Musical
  • Springgymnastik