Udskolingen

Eleverne i 7. – 9. klasse er toneangivende når det handler om at skabe kultur og traditioner på skolen. Gennem årene har de betragtet og lært af de ældre årgange de har set op til, og er nu selv kulturbærere. Det er et stort ansvar som eleverne gøres bevidste om – et ansvar som vi guider eleverne i at vokse med.

Sprog skaber kultur! På Parkskolen er vi bevidste om udfordringerne omkring danske unges sprog. Vi tror på at ord skaber det de siger og på at det vi giver næring vil vokse.
På alle årgange arbejder vi med kultur-ord. I udskolingen samarbejder elever og lærere åbenlyst og målrettet om at skabe en kultur hvor vi spejder efter det bedste i hinanden og bestræber os på at fremelske det! Vi taler pænt TIL hinanden og vi taler pænt OM hinanden – ansigt til ansigt, og når vi kommunikerer skriftligt!

Hverdagen

Valgfag

Lejrskoler og rejser

Besøg os